NOV 10 2017

Kickoff med företaget

Företag

De flesta företag anordnar olika event för företaget med anledning att nya mål ska sättas inom företaget och att utbilda personalen inom olika frågor. 

An perfekt kickoff ska innehålla både nödvändigheter som är bra för företaget men det ska också innehålla lättsamma partier där personalen kan umgås och lära känna varandra mer. Vissa gånger så kanske man hyr in någon from av underhållning medans andra gånger så kan man underhålla sig själva.

God mat och dryck brukar vara genomgående tema på de flesta kickoffer, antingen så ingår detta med det boende man har eller så kan man kunna laga mat tillsammans som en gemenskapsfrämjande åtgärd. Vilket kan vara riktigt roligt för de som gillar att laga mat.

Vissa gånger kan det räcka med att åka på en dagsutflykt i närområdet och hitta på något tillsammans. Andra gånger så blir det övernattning på annan ort och kanske mer djupdykning i något speciellt som företagsledningen vill gå igenom.

Det är stora fördelar att samla alla anställda på ett och samma ställe för att delge information. Det kan lätt bli miss i kommunikationerna under arbetstid och om alla är på plats samtidigt så kan det vara svårt att undgå informationen.

Kategorier
Arkiv